Feature nr. 2!

Het is niet echt te bevatten, maar de een na de andere foto haalt de selectie om geplaatst te worden!

Het is alweer een hele tijd geleden, maar ooit had ik in de herfst een leuke shoot met de kleine Sven en zijn familie. Aan het einde van de shoot had Sven niet meer zoveel zin. Terwijl we door het bos liepen zag ik een hut en ik vroeg Sven er even in te kruipen. Nee, Sven wou niet! Totdat papa aangaf die hut wel heel erg leuk te vinden. Papa zou wel even in de hut kruipen! Nee, dat mocht natuurlijk niet en snel verplaatste kleine Sven zich in de hut. Het hele moment duur maar een paar seconden – KLIK – en de foto was genomen!

Blijkbaar vonden ze de foto in Engeland ook mooi want er werden 2 foto’s van Sven geplaatst in het blad Prestige Models Magazine en….. opnieuw hebben we een BACKCOVERFOTO in de wacht gesleept! Wat een topmodelletje!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: