Wie ben ik?

Wie staat er achter de camera? De naam zegt het al: Sasja Michalski!

Mijn hele leven ben ik al een “beelddenker” en ik denk dat dit een positief effect heeft op mijn fotografie. In mijn atheneum periode was kunstgeschiedenis een van mijn favoriete vakken en tekenen was een perfecte manier om mijn expressie te uiten. Even heb ik getwijfeld om toch te starten aan de academie “Minerva” maar als nuchtere Groningse dacht ik:

“Hoe kan ik met kunst ooit mijn boterham verdienen?” 

Uiteindelijk ben ik via verschillende omwegen toch weer in de “artistieke hoek” terecht gekomen. Het begon allemaal toen ik onverwacht, als model, voor de lens van de camera terecht kwam. De fotografe was enthousiast en samen werkten we meerdere ideeën uit. Het begon allemaal met sport shoots als reclame voor mijn lessen Dance en Pole, daarna volgden er meerdere ideeën/shoots.

Een superleuke en leerzame tijd, waarin ik veel geleerd heb over poseren, compositie en samenwerken.

Uiteindelijk bleek toch dat ik meer ideeën in mijn hoofd had, die ik wilde realiseren of dat het plaatje in mijn hoofd niet klopte met wat uiteindelijk via de camera verscheen. Toen dacht ik: “Nu wordt het tijd dat ik zelf achter de camera kruip!”

Inmiddels ben ik al ruim vier jaar verder en ik fotografeer met veel plezier! Ik heb een brede interesse: van modelfotografie in de studio, tot urbex fotografie in een oud verlaten kasteel. Ik volg regelmatig trainingen, workshops en masterclasses van o.a.:

  • Will Vestjens – Fashion-, model- en glamourfotografie.
  • Rob Doolaard – Dieren- en concertfotografie.
  • Michiel Buijse – Nacht- en architectuurfotografie.
  • Ki Tan – Meel- , levitation- en allerlei andere fotografie.
  • Toonen & Wientjes – Model- en glamourfotografie en de workshop Glamour Retouche.
  • Peter Lammers – Bruidsfotografie en love shoots.
%d bloggers liken dit: