Wie ben ik?

Wie staat er achter de camera? De naam zegt het al: Sasja Michalski!

Mijn hele leven ben ik al een “beelddenker” en ik denk dat dit een positief effect heeft op mijn fotografie. In mijn atheneum periode was kunstgeschiedenis een van mijn favoriete vakken en tekenen was een perfecte manier om mijn expressie te uiten. Even heb ik getwijfeld om toch te starten aan de academie “Minerva” maar als nuchtere Groningse dacht ik:

“Hoe kan ik met kunst ooit mijn boterham verdienen?” 

Uiteindelijk ben ik via omwegen toch weer in de “artistieke hoek” terecht gekomen. Het begon allemaal toen ik onverwacht, als model, voor de lens van de camera terecht kwam. De fotografe was enthousiast en samen werkten we meerdere ideeën uit. Het begon met sport shoots als reclame voor mijn lessen Dance en Pole en daarna volgden er meerdere ideeën/shoots.

Tijdens deze superleuke tijd, heb ik veel geleerd over poseren, compositie en samenwerken.

Na een paar jaar samenwerken bleek toch dat ik meer ideeën in mijn hoofd had, die ik wilde realiseren of dat het plaatje in mijn hoofd niet klopte met wat uiteindelijk via de camera verscheen. Toen dacht ik: “Nu wordt het tijd dat ik zelf achter de camera kruip!”

Inmiddels ben ik al weer wat jaren verder en ik fotografeer nog steeds met veel plezier!

Ik heb een brede interesse: van modelfotografie in de studio tot urban exploring fotografie in een oud verlaten kasteel.

Ik heb in het verleden diverse trainingen gevolgd en het up-to-date houden van mijn kennis vind ik heel belangrijk! Ik ben daarom vaak te vinden bij diverse trainingen, workshops, lezingen en masterclasses. Ik heb o.a. geleerd van:

 • Will Vestjens – Fashion-/model- en glamourfotografie.
 • Rob Doolaard – Dieren- en concertfotografie.
 • Arnd Bronkhorst – Paardensport fotografie.
 • Michiel Buijse – Nacht- en architectuurfotografie.
 • Ki Tan – Meel-/levitatie-/portret- en allerlei andere fotografie.
 • Toonen & Wientjes – Model- en glamourfotografie en de workshop Glamour Retouche.
 • Peter Lammers – Bruidsfotografie en love shoots.
 • Richard Terborg – Studio- en portretfotografie.
 • Carola Kayen – Mouthaan – FineArt en portret fotografie en FinaArt editing.
 • Ifat Zohar – Paardenfotografie.
 • Liesbeth Van Asselt – Lightpainting.
 • Mijn Stijl Fotografie – Hondenfotografie.
 • Mark de Rooij/Agnes Breekweg – Newbornfotografie.
%d bloggers liken dit: