Schoolfotografie

Een jaarlijkse schoolfoto is een prachtige herinnering voor later! Uw kind spontaan, leuk en vlot op de foto? Het kan allemaal heel gemakkelijk, zonder extra kosten en gedoe voor de school!

Schoolfotografie leuk gemaakt!

Leerkrachten hebben het druk, ze maken lange dagen en hebben geen behoefte aan extra stress. Wat is er dan fijner dan een fotograaf die de hele shootdag voor hun plant en organiseert? Het enige wat er nog nodig is, is een hulpmoeder die de kinderen uit de klas haalt en de snottebellen weg poetst.

In een persoonlijk gesprek met de school bekijken we wat een passend programma voor jullie is en leggen we direct duidelijke afspraken vast.

Het fotograferen

Een goede planning zorgt voor een vlot verloop van de dag. Wij maken gebruik van leerlingenlijsten zodat we niemand kunnen vergeten en we werken we met kleine groepjes leerlingen, zodat we de mooiste gezichtsuitdrukkingen kunnen vastleggen! Per leerling en pose maken wij meerdere foto’s, eigenlijk is er sprake van een mini modellenshoot! Aansluitend knippen we de klassenfoto, ook deze foto kan op een ludieke manier worden uitgebeeld!

Hoe komen de foto’s thuis?

Na de fotoshoot selecteren we de best gemaakte schoolfoto’s en uploaden deze in onze webwinkel. De kinderen krijgen op school een inlogkaartje mee met een unieke inlogcode, zo zijn veiligheid en privacy gewaarborgd! De ouders kunnen vervolgens de foto’s in verschillende formaten/materialen bestellen. Ook zijn er leuke en voordelige pakketten op de site te vinden.

Voor de school

Als dank dat we bij jullie mogen fotograferen krijgt de school:

  • Voor iedere leerkracht een gratis combivel
  • Voor iedere leerkracht een groepsfoto van zijn/haar groep
  • De digitale foto’s van iedere leerling voor administratief gebruik
  • Iedere groepsfoto afgedrukt op 15 x 22 cm fotopapier

%d bloggers liken dit: