Basis cursus fotografie

Ligt jouw camera al tijden in de kast? Heb je ooit een spiegelreflexcamera gekocht, maar schiet je nog steeds in de automatische stand?

Dan is dit is het ideale moment om met de camera een basiscursus te gaan volgen! De vakantie komt eraan, we mogen ons na de lockdown weer vrijer bewegen… een berg aan momenten die je graag wilt vastleggen!


Wat gaan we doen tijdens de basiscursus fotografie?

Aan de hand van een duidelijk geschreven naslagwerk, lopen we de basisbeginselen van de fotografie bij langs. Ik zal je alle kennis geven die je nodig hebt voor het schieten van “het perfecte plaatje”.

We gaan aan de slag met de verschillenden automatische/halfautomatische standen om uiteindelijk in de MANUELE stand te eindigen.

Hoe ziet de basiscursus fotografie eruit?

De cursus wordt gegeven in de oude dierentuin te Emmen. We starten met een kopje koffie of thee en beginnen dan met een stukje theorie. Deze theorie vind je in een handig naslagwerk, die je mag houden.

Van het begin af aan hebben we de camera bij de hand en na een korte uitleg ga je aan de slag met de eerste foto-opdracht. Tijdens het nuttigen van een drankje bespreken we de opdrachten en lossen we problemen op. In totaal zullen we vier opdrachten uitvoeren en na deze cursus ben je in staat om zelfstandig in de MANUELE stand te fotograferen.

Wat krijg je tijdens deze cursus?

Allereerst natuurlijk mijn kennis en aandacht, ik help je graag op weg zodat ook jij plezier hebt in het fotograferen! Verder krijg je een handig naslagwerk en mag je me na de cursus altijd per email, WhatsApp of Messenger vragen om raad. De groep blijft klein, zodat je voldoende aandacht krijgt. De cursus start om 13.00 uur en duurt tot 16.30 uur. Ik zorg voor de koffie/thee, iets lekkers en een drankje.

De cursus kost 50 euro.

Wil je erbij zijn? Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Geef je op via info@sasjamichalskifotografie.com of stuur een berichtje naar 06 575 60 922

  • Zondag 20 Juni, 13.00 uur Basiscursus Fotografie te Emmen. 3 plaatsen vrij
  • Zaterdag 3 Juli, 13.00 uur Basiscursus Fotografie te Emmen. 4 plaatsen vrij

Geef een reactie

%d