Hondenshoot met Demi

Tijdens de herfst-shoot-dag verscheen Demi ook voor de camera. Naja, verscheen? Ze vloog vaker voor de camera langs! Het was dan ook een hele uitdaging om Demi op de gewenste plaats op de foto te kunnen zetten. (Hahaha)

Gelukkig is het toch een aantal keren gelukt en ben ik heel blij met het resultaat.

Ik ben ook heel blij dat de gevolgde workshop Hondenfotografie duidelijk zijn vruchten heeft afgeworpen. Wat een heerlijke blurry achtergrond in de foto en dat zonder bewerking van b.v. een programma als photoshop! Deze foto’s zijn zo uit de camera gekomen, beter kan gewoon niet!


Wil je ook graag een shoot van je hond? Dat kan nu prima in de buitenlucht en is volledig covid-proof! Stuur een berichtje naar info@sasjamichalskifotografie.com en we plannen een leuke shoot.

One Comment on “Hondenshoot met Demi

Geef een reactie

%d