Urbex Cooltower IM

Toen ik de foto’s van anderen zag dacht ik “Wauw! Die wil ik zien!”

Ik kan me het moment nog goed herinneren dat we over een weggetje reden met kuilen van bijna een meter diep; de auto zou haast in zo’n gat kunnen verdwijnen!
In de verte zag je de vervallen koeltoren al! Stuiter, stuiter, stuiter! Zal de deur ook open zijn? Kunnen we naar binnen? En kunnen we ook de gave shots maken die ik al ergens op internet gezien heb???

Eenmaal dichterbij was het toch eventjes indrukwekkend….

Eenmaal binnen was de jubelstemming vrij snel voorbij; “Dit is alles?”

Misschien had ik in de toren het oog er niet voor, maar ik kon er niet echt een succesvol beeld uithalen. Ook het prachtige shot van onder de toren omhoog, konden we niet nemen omdat er onder de toren ruim 1 meter water stond.

Zo jammer, we hebben nog een deel van de fabriek er naast bekeken en zijn snel verder gegaan.

Urbex naam: Cool Tower IM
Gebouwd: 1920
Verlaten: 2006
Bezocht: 27-08-2018

2 Comments on “Urbex Cooltower IM

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: