Afzwaai foto groep 8

Sasja, kun jij misschien een foto van mijn groep maken?” Verbaasd kijk ik de lerares aan en vraag: “Foto… zou toch bij jullie op school komen voor een afzwaaifoto en portretten van groep 8?” “Nee, helaas ze komen niet meer en we willen toch wel graag een foto!”

Bijzonder, maar ik had er dus niet bij stilgestaan dat er scholen zijn, die om het jaar de hele school en om het andere jaar alleen groep 8 op de foto laten zetten door een schoolfotograaf. Wat was er dan nu aan de hand? Door de coronacrisis lag het werk van de schoolfotograaf lange tijd stil en nu alles weer langzaam in bedrijf komt, heeft hij er voor gekozen de grootste opdrachten eerst te doen. Dat wil dus zeggen: HELE scholen en niet alleen een groep 8…

Ontzettend zuur en sneu voor de groep 8’ers, je verlaat immers je vertrouwde school waar je al jaren in de bankjes hebt gezeten. Door de coronacrisis heb je je jaarlijkse schoolreisje, of kamp al moeten missen en nu ook nog dit?

Speciale actie

Om de groep 8’ers toch een leuke afzwaaifoto mee te kunnen geven, heb ik nu extra tijd vrij gemaakt in mijn agenda! Aangezien we nog maar een paar weken naar school gaan, is er dus maar beperkt plaats!

Wil jouw school dus nog portretfoto’s van groep 8 en een stoere afzwaaifoto?
Bel, app of email naar: 0657560922 of info@sasjamichalskifotografie.com

De ouders krijgen na de shoot een link waar ze AVG-proof de foto’s kunnen bekijken/bestellen en voor de school levert het geen extra werk of kosten op!

Meer informatie is te vinden op: https://sasjamichalskifotografie.com/schoolfotografie/

One Comment on “Afzwaai foto groep 8

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: