#Socialdistancing Lotte

Voor eind maart had ik een aantal fotoshoots gepland tijdens de Pop-up galerie Metafoor te Stadskanaal. Lotte was een van de dames die toen mee zou doen aan 1 van de shoots, maar helaas gooide de corona crisis roet in het eten!

Blij verrast was ik, toen ik een appje kreeg van de moeder van Lotte: “Lotte wil graag een stoere fotoshoot! Kan dat?” “Ze wil graag iets met Graffiti!”

Moeder en dochter; partners in crime!

De zoektocht naar mooie graffiti begon, de locatie die ik normaal gesproken gebruikte was een oude maar gevaarlijke urbexlocatie die nu eigenlijk niet meer toegankelijk was. Wat nu? Mijn urbexmaatje kwam nog met mooie kunstwerken maar die waren helemaal in Groningen! Gelukkig vonden we het dichterbij huis!

Graffiti artiest in de dop…

Lotte is een kunstzinnig type en ze wist daarom ook precies wat ze graag wilde. Ze mocht 3 graffiti uitzoeken waar we de foto’s mee zouden maken. bij de eerste foto was de klus snel geklaard; Lotte ging zitten, deed de capuchon op, keek opzij…. KLIK!…. en klaar!

Klik en klaar!

Uiteindelijk hebben we heel veel mooie foto’s kunnen maken en om dan een laatste selectie maken… poeh, das heel moeilijk! Ik ben dan ook altijd blij dat het model dit zelf kan doen via een online link.

Tot slot mocht mama ook nog even mee op de foto! Al met al was het een super toffe shoot, het thema STOER is zeker gelukt!

Samen met mams.

One Comment on “#Socialdistancing Lotte

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: