Zakelijke shoot HR Koers

“Soms weet je niet hoe een koe een haas vangt?!” Het is een vage zin, maar terwijl ik probeer te bedenken hoe ik Henriëtte heb leren kennen, merk ik dat ik even diep moet graven….Ja, het was vorig jaar begin Oktober tijdens de opening van de Meesterwerkfoto expositie in hotel De Bonte Wever te Assen. Deze avond ben ik op adrenaline doorgekomen, een groot aantal bezoekers kwam om te luisteren naar onze openingspresentatie en om aansluitend, tijdens de Bitterballen Borrel, te netwerken. Daar heb ik Harriëtte ontmoet een leuke en spontane dame!

Tijdens de Bitterballen Borrel liet Henriëtte weten dat ze met een website bezig was en nog opzoek was naar een fotografe, daarom zijn we voor het einde van het jaar eens bij elkaar gaan zitten om te brainstormen over ondernemen, websites en foto’s. Harriëtte was vastbesloten om (na jarenlange ervaring) als zelfstandige, HR Advies aan te bieden.

Haar topsport carrière maakt dat ze super gedreven is en een duidelijk doel voor ogen heeft! Dit kwam in ons gesprek naar voren en nu op de website staat er een mooie metafoor: “Je hebt een kopgroep, de mensen in je team die voorop gaan. Dan komt het peloton, met het grootste gedeelte van je mensen. Wat later volgt de bus, met daarin je mensen die op dat moment wat minder hard gaan. Tot slot heb je mensen die geparkeerd staan, die de koers niet meer kunnen bijhouden. Daar gaan we mee aan de slag. We hebben het dan over instroom, doorstroom en uitstroom van personeel.”

Begin Maart kwamen we op een koude dag samen om diverse foto ideeën uit te werken. In No-time hadden we een groot aantal foto’s geschoten die inzetbaar zouden zijn op de nieuwe website en social media. Henriëtte heeft zelf haar selectie foto’s gekozen en vervolgens heb ik ze voor haar klaar gemaakt. Het was een leuke en spontane dag! Ik hoop dat ze blij is met de foto’s en dat we nog een keer, op een warmere dag, een nieuwe fotoshoot zullen hebben.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: