Een nieuwe serie op Meesterwerkfoto.nl

Vind je de meeste urbex net iets te hard? Dan is dit een mooie kleine mini serie voor jou!

Vorig jaar 30 April was het prachtig weer en tijdens 1 van onze urbextochten reden we door het veld opweg naar onze volgende locatie. Plotseling, in een bocht van de weg, viel mijn oog op een verwilderd stukje bos…. staat daar iets?

Toch maar even de auto aan de kant zetten en kijken. Ja hoor, compleet uit het niets was daar een watertje met een oude ophaal brug. Ik heb nog even door het stukje bos en om het water gelopen, maar de natuurlijke loop van het water had plaats gemaakt voor een nieuwe weg en ook aan de achterkant van de brug hield binnen enkele meters de hele oude weg op…. wat heeft hier vroeger gestaan? Was het een brug naar een landgoed of gewoon een brug in een oude weg die er niet meer is? We zullen het waarschijnlijk niet te weten komen!

De foto’s kun je vinden op: http://www.meesterwerkfoto.nl

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: