Pop up Galerie Metafoor

Een aantal weken geleden werd ik door een collega urbexer en kunstenaar benaderd: ” Hoi, wij organiseren in het laatste weekend van maart een uitgebreide expositie voor allerlei soorten kunstenaars. Dit vind plaats in een leegstaande flat die na 1 April gesloopt gaat worden, de Renne flat voor de duidelijkheid….. doe je mee?”

Natuurlijk doe ik mee, alleen….. bijna al mijn werk hangt op dit moment in Restaurant de Basiliek te Appingedam en in de Bonte Wever te Assen. Kortom het wordt weer een hele organisatie maar we gaan er iets moois van maken!

“Limited edition” Meestwerkfoto

Iedere kunstenaar krijgt een woning toe bedeeld en mag deze naar eigen inzicht inrichten. De kamer, de grootste ruimte zal ik inrichten met Meesterwerkfoto’s (Urban Exploring), deze foto’s zijn te koop en een liefhebber kan deze foto’s eventueel direct meenemen! (Of mocht het te hard gaan, ophalen na de Expo.)

Speciaal voor deze expositie is er een “limited edition” Meesterwerkfoto’s aanwezig. Dit zijn foto’s die niet zijn opgenomen in de webshop van Meesterwerkfoto of foto’s in een speciaal formaat. Het gaat om hoogwaardige drukken in een passe partout voor een zacht prijsje van 27,50 euro. Met dit bedrag sponsor je onze urbextripjes en live verslagen!

Mini shoot Sasja Michalski Fotografie

In 1 van de slaapkamers richt ik op zaterdag en zondag een professionele fotostudio in! Voor 15 euro boek je een mini shoot van een half uur en krijg je 3 bewerkte foto’s en een online galerie waar je de overige mooie foto’s vindt. Wil je een shoot van een uur, dan betaal je 25 euro en krijg je 6 bewerkte foto’s en ook weer een online galerie.

Dus kom voor een leuke kidsshoot, lolli pop shoot, fair maiden shoot, gezinsshoot of love shoot gezellig bij ons langs in Stadskanaal!

Meer info vind je op onze Facebook pagina:

https://www.facebook.com/events/582983692430842/

%d bloggers liken dit: