fotoshoot Louis

Een keer in de zoveel tijd, vertrek ik naar het zuiden van het land om met mijn urbexmaatje op pad te gaan. Dit weekend ging ik echter niet alleen naar Brabant om te urbexen, maar ook om de studio van mijn maat te testen. Solar Fotostudio in St Oedenrode heeft meerdere ruimtes/studio’s en de nieuwe waterstudio moest ik toch echt een keertje testen! Zo gezegd, zo gedaan! Ik heb twee modellen gezocht voor de waterstudio en op de een of andere manier kwam ik met Louis ook op het grandioze idee om te gaan shooten….. droog, dat dan weer wel!

Wie is Louis?

Hoe heb ik louis eigenlijk leren kennen? Tja, dat is een beetje een verhaal apart. Afgelopen zomer heb ik me aangemeld voor een “Alleenstaanden” Facebook groep voor motorrijders; Biker singles. Aangezien ik vrijgezel was en ik het alleen rijden toch wel een beetje zat was, dacht ik dat dit misschien een leuke manier was om mensen met de zelfde hobby en passie te leren kennen.
Dus, vol spanning, ging ik met een bepakte motor, ALLEEN, richting Wolvega voor een eerste weekend met Biker Singles. Ik moet eerlijk zeggen, ik was gespannener voor het weekend en de singles dan voor het motorrijden! Na een prachtige slingerroute richting Wolvega kwam ik aan op de camping. Een eerste angst moest ik al overwinnen: een grindpad! Al mopperend stuurde ik voorzichtig over het pad tot een geïrriteerde oudere man mij tegenhield. Vriendelijk vroeg ik hem waar ik moest zijn, ik was dan ook stomverbaasd dat hij me passief-agressief benaderde. Hij snauwde naar me en gebaarde; ” Daar moet je zijn! Er is al meer van jouw volk!”
Nog compleet verbaasd stuurde ik de motor het grote weiland op en daar stond een grote Honda Goldwing met een nors en stoer uitziende man er naast. Het type biker dat niet met zich liet sollen.

Biker Louis.

Een donkere zonnebril, een lederen bikervest en een wereld aan tattoos. Ik ben niet snel onder de indruk, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik dat ik me nu toch iets ongemakkelijk voelde. Dus ik vroeg laconiek of ik naast hem mocht staan en er kwam wat nors gebrom uit de man. Wat weet ik niet meer precies, omdat ik eigenlijk toch wel een beetje bang was…. Ineens begreep ik ook de man bij de ingang, een duidelijk gevalletje van VOOROORDEEL, maar deed ik daar nu zelf ook niet aan mee?

Al met al hebben we een prachtig weekend gehad en Louis bleek een doodgoeie vent te zijn. Iets in de trant van ” Roege bolster, blanke pit!” Je staat er trouwens versteld van wat er allemaal in een Honda Goldwing met aanhanger past. Louis bouwde naast mijn kleine tentje een heus paleis op met een eigen troon voorzien van een koffiezetter, thee en een slaapgelegenheid met verkoeling!

Louis in de studio.

De Louis in de studio was ineens een heel ander persoon, naja… qua aankleding dan! Tuurlijk hebben we hem in zijn biker outfit geschoten maar voor “de leuk” hebben we hem ook nog in het net mogen bewonderen. Prachtige country stijl bloesjes met slangenleren (of was het nu krokodil?) laarzen…. wow! Dit was ineens een heel andere man!

En dan tot slot hebben we de tattoos geschoten…. even wordt hij emotioneel… het verhaal achter het inkt… Ja duidelijk, ik heb me vergist bij onze eerste ontmoeting! Een grote stoere kerel, maar met een heel goed hart! <3

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: