Proffesional Line Album review

Ik werk al jaren met Saal en toen ik de kans kreeg, mee te werken aan een review, heb ik deze met beide handen aangegrepen!

Saal album review-
Een prachtig bruidsalbum.

Afgelopen zomer schoot ik op een prachtige dag een bruiloft en aangezien ik kwaliteit wil verkopen, leveren en uitstralen was de Professional Line een logische keuze voor het bruidsalbum.

De software van Saal Digital heb ik al een aantal jaren op mijn pc en ik ben dan ook heel tevreden over dit programma, het werkt makkelijk, overzichtelijk en logisch! Je hebt in in 1 startscherm een duidelijk overzicht van de beschikbare produkten en je kunt je album naar eigen smaak samenstellen. Allereerst kies je de omslagvorm, in mijn geval leder, het aantal bladzijden, het papier etc. Je kunt zelf bepalen hoe je, je album indeelt en de software heeft allerlei handige hulpmiddelen om je foto’s uit te lijnen.

Saal review-9430
De software maakt het uitlijnen van foto’s extra gemakkelijk.

Je kunt verschillende achtergronden gebruiken, cliparts toevoegen en uiteraard ook tekst gebruiken. Mocht je pagina’s te kort komen dan kun je ook eenvoudig extra pagina’s toevoegen waarna ook meteen de prijs van je album wordt aangepast. Voor dit album heb ik gekozen om het simpel te houden en alleen de foto’s te laten spreken. De lay-flat bladzijden geven je de gelegenheid om je foto’s vrij over de hele spread te plaatsen en daardoor ben je vrijer in je compositie.

Saal review-9422
Lay-flat pagina’s.

Het spannendste vind ik altijd het bestelproces. Je kunt alleen betalen via creditcard of Paypall, ik vind het best vervelend dat betaling via iDEAL niet mogelijk is.
In een ver verleden ging er wel eens iets fout bij het “switchen” tussen Paypall en de uploadsoftware waardoor ik altijd weer met gekruiste vingers zat dat alles maar goed ging…. dat is nu gelukkig verleden tijd en de software loopt vlekkenloos door!
Als de betaling succesvol verlopen is, laadt het programma je foto’s en krijg je een email wanneer je je album kunt verwachten. Met de track & trace code kun je je bestelling eenvoudig volgen en kun je je dag zo plannen dat je thuis bent wanneer het album geleverd word.

Saal review-9428

Het uitpakken van de bestelling vind ik altijd het mooiste! Een Saal pakketje is altijd een pakketje geluk, je wordt altijd blij van de prachtige afdrukken en de kwaliteit.

Dit album, gedrukt op mat papier, was rag scherp, had prachtige kleuren (welke je vooraf kunt testen door gebruik te maken van de ICC-profielen), had een mooie lederen omslag en een gedrukte tekst op de voorkant….. alles was, zo als gewoonlijk, weer super prachtig!

Ik ben en blijf een tevreden klant van Saal Digital!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: