Fotoshoots

Hoe leuk is het om een mooie foto van jezelf te hebben, een foto samen met je familie, je huisdier of ga je liever voor iets geks? Samen bedenken we de leukste plaatjes en leggen we jouw dierbare herinneringen vast! Op deze pagina vind je de verschillende soorten shoots.

Heb je interesse in een shoot dan stuur ik je een folder met daarin uitleg over de shoot en de gang van zaken. Tijdens een shoot maak je natuurlijk gebruik van mijn kennis en expertise m.b.t. het schieten van mooie plaatjes, ik volg namelijk regelmatig workshops, trainingen en masterclasses om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen.

Bij Sasja Michalski Fotografie kun je zelf de mooiste foto’s uitzoeken in een AVG-proof online portaal. Als de foto’s klaar zijn, krijg je een link naar een prachtige foto gallerij waar je de foto’s kunt bekijken en downloaden. Afhankelijk van he thema heb je al een fotoshoot vanaf 95 euro. Uiteraard kun je, naderhand, extra foto’s bijbestellen.

Mocht je thema er niet tussen staan? Stuur me dan een berichtje en we maken voor jou een shoot op maat!

Bolle buiken shoot

Hoera, je bent zwanger! Deze bijzondere tijd/periode kun je super mooi vastleggen! Persoonlijk vind ik bolle buiken shoots in de natuur het mooiste maat deze shoot kunnen we ook prima in de studio doen.  

Tijdens de shoot heb ik een aantal jurken en verschillende accessoires die je kunt gebruiken, je kunt ook je eigen kleding meenemen. Rustige, natuurlijke tinten zonder printjes hebben qua kleding de voorkeur en natuurlijk moet je buik er goed in uitkomen.
Vind je het mooi om persoonlijke accessoires te gebruiken tijdens de fotoshoot? Geen probleem! Ook kun je een Mii-Estillo designerjurk boeken tijdens je shoot. Dit zijn speciaal ontworpen jurken voor zwangerschapsshoots zodat je buik nog meer opvalt!

Je buik is het mooist als je tussen de 28 en 35 weken zwanger bent.

Een Bolle Buiken shoot boek je al vanaf 95 euro.

N.b. Boek je een Bolle Buiken shoot en een Newborn shoot bij mij? Dan krijg je 10 % korting op de beide shoot en kun je je pakket uitbreiden met een prachtig fotoboek Maya, Clio of Maxim tegen gereduceerd tarief!

New Born shoot

Een newbornshoot is een shoot van een baby die tussen de 7 en 21 dagen oud is. De baby slaapt op deze leeftijd nog veel en ze/hij heeft nu nog een echte newborn look… √úbercute!

Voor een newbornshoot plan ik ruim de tijd omdat ik in alle rust en veiligheid wil werken! Trek dus rustig een dagdeel uit als je een shoot boekt, gezien alle voorbereiding, reistijd ed.

Tijdens het maken van een afspraak kun je je wensen aangeven. Heb je leuke voorbeelden op internet gezien of wil je de shoot graag in een bepaalde kleur? Ik zal de accessoires op je wensen aanpassen, deze zijn bij de shoot inbegrepen.  Uiteraard kun je ook zelf kleding en/of accessoires meenemen zoals een geboorteknuffel, armbandjes, kleedjes o.i.d.

Een New Born shoot boek je al vanaf 115 euro.

Portret Shoot

Bij een portretshoot gaat het om bv. 1 persoon, 1 persoon met een partner of huisdier, alleen je huisdier, een kind tijdens een Sitter shoot (als het kind kan zitten) of een Cake Smash shoot voor de eerste verjaardag. Je kunt ieder thema bedenken en we maken er gewoon een topplaat van!

Een Portret shoot boek je al vanaf 95 euro.

Familie shoot

Nu in tijden van corona merken we pas hoe belangrijk onze familie is. Heb jij wel een mooie foto van opa en oma? Of van de hele familie bij elkaar? Tijdens een familie shoot schieten we in groepjes maar nemen we ook de tijd voor individuele portretten. Dit alles proberen we in een leuke en ontspannen sfeer te schieten.

Een Familie shoot (tot 5 personen) boek je al vanaf 95 euro.

Portretshoots buiten

Hoe boek ik een shoot?

Het is heel simpel, stuur een email met je wensen naar: info@sasjamichalskifotografie.com en ik neem contact met je op!

%d bloggers liken dit: