Expo opening tijdens de Bitterballen borrel

Hoe bedenk je nu een korte titel, die vertelt dat we tijdens een netwerkbijeenkomst van “De Bitterballenborrel” onze expositie van Sasja Michalski Fotografie en Meesterwerkfoto hebben geopend? Ik weet geen korte pakkende kreet, dus dan maar zo!

Maar goed, een expositie in hotel en congrescentrum de Bonte Wever….
Het begon uiteraard met het ophalen van de ruim zestig stuks tellende collectie “Urban Exploring” foto’s uit Utrecht, om precies te zijn: Driebergen (hotel Bergse Bossen). In Driebergen stond ons een dagje inventariseren, inpakken en inladen te wachten.

Telefoonfoto’s van het verhuizen van de collectie Meesterwerkfoto’s.

De dag na Driebergen had ik met Harry Weitering van Meesterwerkfoto afgesproken in hotel de Bonte Wever te Assen om de nieuwe expositie Meesterwerkfoto’s op te hangen. Het ophangen verliep supervlot doordat het management van de Bonte wever duidelijk had aangegeven welke werken, waar mochten hangen. Ieder werk was kritisch beoordeeld op geschiktheid en als “maker” is het soms heel interessant om te horen waarom een werk wel, of niet de selectie haalt.

Na het inrichten ging het allemaal heel erg snel, het nieuws van de expositie verspreidde zich als een lopend vuurtje. Diverse media hebben een bericht geplaatst en ook meerdere sites hebben aandacht besteed aan onze expositie! Noordbizz schreef een prachtig stuk in hun magazine en hieronder even een kleine greep uit de media-aandacht:

Expositie Urbex Fotografie van Sasja Michalski en MeesterwerkFoto
“Tijdreizen” met fotografe Sasja Michalski
De Bitterballen Borrel te Assen!

En dan 7 november, de Bitterballenborrel…. We hebben twintig minuten de tijd gekregen om te vertellen over ONS bedrijf Meesterwerkfoto! Een bedrijf waarbinnen Yvonne de administratie regelt, Harry de ambassadeur is en ik voor het materiaal zorg/de foto’s schiet.

Voor een grote groep geïnteresseerde ondernemers mogen we ons verhaal vertellen en gelukkig is iedereen vol aandacht aan het luisteren. We vertellen over de mogelijkheid om werken te huren of te kopen, om zo je bedrijf of woonhuis te verfraaien. De twintig minuten kletsen we zo vol en aansluitend proosten we samen op de opening van de expositie!

Proost!

Na het glaasje bubbels wandelt iedereen langs de Meesterwerkfoto’s die verspreid hangen door het gebouw. Veel mensen komen na afloop bij ons om hun verbazing over de foto’s kenbaar te maken:

“Prachtig, het lijken wel schilderijen!”

Al met al was het een supergeslaagde avond met veel leuke reacties en ontzettend fijne mensen, “wat een adrenaline kick!”

Wil je de expositie bezoek? Dat kan! Ga een hapje eten, of “pak” een kopje koffie met gebak bij hotel de Bonte Wever te Assen!

Route

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: